News from Червен брег
Традиционните кушии организира за Тодоровден общината в Сапарева баня, съобщиха от администрацията. В конните надбягвания през тази година за първи път ще има участници и от селата Крайници, Червен брег и Яхиново.
Традиционните кушии организира за Тодоровден общината в Сапарева баня
60 дни, толкова по договор е времето, в което фирмата спечелила поръчката трябва да направи детската площадка и да облагороди пространството в с. Червен брег. Договорът е подписан на 29 октомври. Сумата, която е заделена е 24 794 лв.
Изграждането на детските площадки в селата в Бистрица, Крайници и <b>Червен брег</b> е замразено
Тия лисици може и бяс да "носят", нещата са сериозни", отбеляза управничката на Червен брег. Някои опитали да им направят капани - слагали месо, дори кюфтета, но лисиците са хитри, не вземали от стръвта и продължавали с набезите си.
Нагли лисици тормозят дупнишко село
Административен съд Кюстендил- остави без разглеждане жалбата на Нели Георгиева срещу решение на ОИК Дупница за избор на кмет на с. Червен брег. Съдът оставя без разглеждане жалбата и прекратява производството, поради ...
Административен съд- Кюстендил не уважи жалбата на Нели Георгиева срещу ОИК- Дупница
Кандидатът за кмет на община Дупница инж. Методи Чимев и част от листата с кандидат-съветници на ГЕРБ се срещнаха с жителите на с. Червен брег. Срещата бе организирана от Христо Кастелов - кандидата за кмет на ГЕРБ в Червен брег.
Хиляда години вече, че и повече честват Възнесение Господне - Спасовден в дупнишкото село Червен брег. В селото, разположено на 10-на километра след град Дупница се намира един от най-старите храмове в района и без аналог в ...
От хиляда години в <b>Червен брег</b> честват Спасов ден
Photos from Червен брег
Zip Code from Червен брег
2629
Червен брег
Hotels
Arrival
Departure