Our partners
News from Иван Димов
министъра Иван Димов. Те ще представят България на Европейския конкурс за млади учени EUCYS през септември в Брюксел. Трите проекта на финалистите бяха поощрени и с премия от 1500 лева. Първата награда заслужи Пресиана ...
София, 27 април /Димитрина Ветова, БТА/ Заместник-министърът на образованието и науката проф. Иван Димов ще връчи утре наградите на победителите в Националния конкурс за научни разработки "Млади таланти". Това съобщи ...
Церемонията по награждаването бе в хасковския театър "Иван Димов", а наградата връчи председателят на общинския съвет Таня Захариева. "Често си мисля за Хасково. Аз съм клас в едно житно поле и сред мен са много житни класове.
Атанас Ванчев дьо Траси с "Паскалев", без лауреати в два жанра на "Южна пролет"
Конкурс Поетът и носителят на Пегас от 1993 г. Георги Господинов запали тази вечер огъня на Литературните дни "Южна пролет" пред хасковския театър "Иван Димов". Конкурс Празникът бе официално открит от кмета Добри Беливанов.
Георги Господинов запали огъня на "Южна пролет"
София. Министърът на образованието и науката Меглена Кунева представи новият си заместник проф. Иван Димов, който ще се занимава с висшето образование и науката. Това стана по време на брифинг в образователното министерство.
Иван Димов, който е досегашен председател на Института по информационни и комуникационни технологии към БАН, известен е с методи по финансова математика, с проектите си за времето и е международен оценител по проекти на НАТО.
Photos from Иван Димов
Zip Code from Иван Димов
5363
Иван Димов
Hotels
Arrival
Departure