Our partners
News from Сеславци
Зорките очи на Биг брадър ще следят 24 часа в денонощието столичния кучешки приют в Сеславци. Чрез видеокамерите всички, които се вълнуват от съдбата на настанените в него безпризорни четириноги, ще могат да наблюдават онлайн в ...
Биг брадър в кучешкия приют в <b>Сеславци</b>
По-малко от две седмици след като десетки дръвчета бяха изкоренени и откраднати от парка в столичния квартал „Сеславци“, местните жители започнаха ново засаждане. Откраднатите 100-тина растения били купени с пари, доброволно ...
Напук на крадците: В &quot;<b>Сеславци</b>&quot; възстановиха откраднатите дървета
Дърветата били посадени преди по-малко от седмица в столичния квартал Сеславци, благодарение на труда на доброволци от селото. Изненадата дошла на 1 април, когато жителите на селото видели, че трудът им е отишъл на вятъра.
100 дръвчета изкоренени от парк в <b>Сеславци</b>
Дърветата били посадени преди по-малко от седмица в столичния квартал Сеславци благодарение на труда на доброволци от селото. Изненадата дошла на 1 април, когато жителите на селото видели, че трудът им е отишъл на вятъра.
100 нови дръвчета изкоренени от парк в <b>Сеславци</b>
„2-ри юни“, ул. „Момина сълза“. Поради превключване на уличен водопровод към съществуващ на Помпена станция „Кремиковци“ в едноименния район се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на „Сеславци“ и „Кремиковци“.
В Младост IV, <b>Сеславци</b> и Кремиковци без вода днес
На 27 март жители на столичния квартал „Сеславци” са засадили близо 100 фиданки, които са купили със собствени средства, за да облагородят квартала си. На 1 април нагъл крадец е изкоренил младите дръвчета и ги е откраднал.
Нагъл крадец задигна близо 100 новозасадени фиданки в „<b>Сеславци</b>”
Photos from Сеславци
Zip Code from Сеславци
1808
Сеславци
Hotels
Arrival
Departure