News from Бабово
Празник „Греяна ракия и зелева чорба от старовремската софра“ се проведе за първи път в село Бабово. Уникалният за България празник бе организиран от читалище „Никола Й.Вапцаров“, пенсионерската организация и кметството в Бабово.
Швейцарският червен кръст подкрепи празник на греяната ракия в <b>Бабово</b>
Фолклорен празник „Греяна ракия и зелева чорба от старовремската софра” Бабово 2016 се проведе на 20 февруари в селото в община Сливо поле, област Русе, съобщиха от Народно читалище (НЧ) „Никола Йонков Вапцаров 1927 г.”.
На „Греяна ракия и зелева чорба от старо...
Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Пламен Нунев присъства днес на освещаването на обновения храм „Света Троица“, намиращ се в центъра на село Бабово /Община Сливо поле/. Той посети църквата ...
Пламен Нунев присъства на освещаване на обновения храм на село <b>Бабово</b>
Установено е, че това е 27-годишният Н.Н. от Бабово, Русенско. При извършения оглед видими следи от насилие не са открити, като смъртта е констатирана от пристигналия на място екип на „Бърза помощ“ – Долни Чифлик, област Варна.
Млад мъж от <b>Бабово</b> се удави в морето край Обзор
Основно проблемите са в общините Русе, но само край село Сандрово, Сливо поле - при Ряхово, Бабово и Бръшлен, и Тутракан - край Нова Черна и Цар Самуил. По думите му за населението няма опасност. "Хубавото е, че повечето от земите ...
Дунав заблати земеделски земи
Photos from Бабово
Zip Code from Бабово
7068
Бабово
Hotels
Arrival
Departure