News from Балабанчево
През 2013-а година с административен акт са закрити четири села в страната - Дрянът в община Севлиево, Балабанчево и Каменско в община Сунгурларе и Китка в община Руен, съобщи БНР. Плевен е изгубил най-много жители през 2013-та ...
От всички градове в страната, Плевен е изгубил най-много жители - 1310
/КРОСС/ През 2013 г. с административен акт са закрити четири села - Дрянът в община Севлиево, Балабанчево и Каменско в община Сунгурларе и Китка в община Руен, съобщи БНР. Плевен е изгубил най-много жители през 2013 г. - 1310.
Населението в градовете извън София се топи, четири села са заличени от картата
През 2013-а година с административен акт са закрити 4 села – Дрянът в община Севлиево, Балабанчево и Каменско в община Сунгурларе и Китка в община Руен, съобщи БНР. Плевен е изгубил най-много жители през 2013-а година – 1310.
Населението в градовете извън София се топи, 4 села са заличени от картата
През 2013-а година с административен акт са закрити 4 села – Дрянът в община Севлиево, Балабанчево и Каменско в община Сунгурларе и Китка в община Руен, събщи БНР. Плевен е изгубил най-много жители през 2013-а година – 1310.
Населението в градовете извън София се топи, 4 села са заличени от картата
Правителството прие решение за закриване на селата Балабанчево и Каменско в община Сунгурларе, съобщи пресслужбата на кабинета. Причина за това е липсата на постоянно живеещо население. Землището на с. Балабанчево се ...
Село Нефела става част от Враца, закриват се <b>Балабанчево</b> и Каменско в община Сунгурларе
Photos from Балабанчево
Zip Code from Балабанчево
8471
Балабанчево
Hotels
Arrival
Departure