News from Брестовец
Третиране на рапицата ще бъде извършено на територията на община Плевен от 1 до 4 април 2016 г. Това съобщиха от пресцентъра на администрацията, във връзка с Наредбата за опазване на пчелите и пчелните семейства от отравяне.
Започва третиране на рапицата на територията на община Плевен
Народният представител Владислав Николов, областният управител Ралица Добрева и кметът на Брестовец Радослав Иванов зарязаха лозята в землището на селото, информираха от пресцентърана Областна администрация - Плеен.
Народният представител Владислав Николов короняса царя на лозята в <b>Брестовец</b>
... Гробищен парк "Чаира" към село Радишево, поради закъсали автомобили. Там работи роторна машина на Пътното управление. Затваря се отсечката Брестовец - Беглеж заради преспи. Отстраняват се ел. аварии и паднали дървета и клони.
18 и 19 януари ще са неучебни в Плевен
Празник под надслов „Бъдеще с традиции” се проведе в плевенското село Брестовец. В залата на местното читалище „Наука” бе представена изложба на национални носии, вещи от бита на българите и типичните за този край ястия.
Кандидат-кмета на ГЕРБ за Плевен Д. Стойков: <b>Брестовец</b> е символ на древни традиции
Празник под надслов „Бъдеще с традиции" се проведе в плевенското село Брестовец. В залата на местното читалище „Наука" бе представена изложба на национални носии, вещи от бита на българите и типичните за този край ястия.
Стойков: <b>Брестовец</b> е символ на древни традиции
На 19 август 2015 година около 19:00 часа в хода на специализирана операция по линия "Наркоразпространение" служители на сектор "Криминална полиция" при Второ РУ МВР- Плевен са извършили проверка в село Брестовец. В двора на ...
Разкриха малка домашна плантация за отглеждане на канабис
Photos from Брестовец
Zip Code from Брестовец
5884
Брестовец
Hotels
Arrival
Departure