News from Тузлата
Еволюцията в кражбите явно достигна своя връх. След като апаши задигат пари, коли, телефони, бижута, вече крадат и кал. Оказва се, че крадците са набелязали лечебна кал от Тузлата край Балчик. Злосторниците се появили това лято и ...
През 1902 г. д-р Параскев Стоянов посочил Тузлата като най-подходящо място за лечение на много разпространената тогава костно-ставна туберкулоза. През 1957 г. в гората до морския бряг бил построен санаториум, в който до 2000 г.
„Двама младежи от ромски произход изнасяха кал с баки. През урвата надолу слизат, вадят си кал от езерото и си излизат безпрепятствено. Според мен я носят в СПА центрове”, заподозря служителят на Тузлата Георги Манчев. От здравното ...
Цапането с кал без консултация с лекар може дори да е опасно, ако човек има високо кръвно, разширени вени, сърдечен проблем или рак, предупреди още директорката на Специализираната болница за рехабилитация “Тузлата”.
Цената за ден морско изживяване е 20 лева. Хитът това лято са Тузлата и районът на Офринио, близо до Кавала. До там километрите от Благоевград са едва 200. Тръгването е в 6 часа сутринта, така в 9-10 ч всички вече са налягали на пясъка.
Българи окупираха Егея, кеф за ден-два
Цената за ден морско изживяване е 20 лева.Хитът това лято са Тузлата и районът на Офринио, близо до Кавала. До там километрите от Благоевград са едва 200. Тръгването е в 6 часа сутринта, така в 9-10 ч. всички вече са налягали на пясъка.
Photos from Тузлата
Weather from Тузлата
Thursday, 18 of September
Clear
Clear 18º C
Maximum: 24º C
Low: 13° C
Humidity: 56%%
Visibility: N/A km
Thursday, 18 of September
Day
Clear
Clear
Maximum: 24º C
Low: 13° C
Friday, 19 of September
Day
Clear
Clear
Maximum: 24º C
Low: 13° C
Saturday, 20 of September
Day
Clear
Clear
Maximum: 24º C
Low: 16° C
Sunday, 21 of September
Day
Partly Cloudy
Partly Cloudy
Maximum: 25º C
Low: 17° C
Zip Code from Тузлата
9600
Тузлата
Hotels
Arrival
Departure